Maak een afspraak met onze dakdekker

Plan een afspraak voor een bezoek van onze dakdekker

Heeft je dak onderhoud nodig, vermoed je een lekkage of wil je je dak volledig laten vernieuwen? Kom dan in contact met VIP Dakservice. We zijn een team van diverse dakdekkers met een dijk aan ervaring, waarmee we ook de problemen op jouw dak in een handomdraai oplossen.

Vip-dakservice-afspraak-maken

Afspraak maken

Werkwijze VIP Dakservice

Gratis Dakinspectie

1. Gratis dakinspectie

Door middel van een gratis dakinspectie lokaliseren we eventuele problemen en kunnen we met behulp van foto’s een goed beeld krijgen van de benodigde werkzaamheden. Kleine reparaties kunnen we vaak direct uitvoeren.

bezoek icon

1a. Mogelijkheden bekijken op locatie in Hedel

Moet je dak deels of volledig vernieuwd worden? Dan ben je vast benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het er eventueel uit kan komen te zien. Op onze locatie in Hedel ben je van harte welkom om alles met eigen ogen te komen bekijken.

Offerte maken

2. Offerte

Op basis van de dakinspectie die we hebben gedaan, brengen we advies uit over wat er moet gebeuren op je dak. Met een persoonlijke offerte krijg je direct een beeld van de kosten.

Inplannen opdracht

3. Inplannen opdracht

Is de offerte akkoord? Dan pakken we de agenda’s erbij en prikken we direct een datum om de werkzaamheden vast te leggen.

Plan van aanpak

4. Uitvoeren opdracht

Het moment is daar, we gaan je dak op om de rest van je dak ook onder handen te nemen.

Plan van aanpak

5. Evaluatie

Na afronding van de werkzaamheden, komen we graag nog een keer bij elkaar om het volledige proces te bespreken.

VIP Dakservice