Dakdekker Oss

 

Dakdekker Oss

Vakmanschap tot ongekende hoogte

Heb je een nieuw dak, dakreparatie met spoed of dakinspectie nodig in omgeving Oss? Dan ben je bij VIP Dakservice bij de juiste dakspecialist. Met professionele dakdekkers en ervaring op de meest uiteenlopende daken, van dakrenovaties, dakonderhoud tot het maken van compleet nieuwe daken, kun je bij ons vakmanschap tot ongekende hoogte verwachten. Alles vanaf de dakgoot omhoog maken we professioneel in orde voor je.

  AFSPRAAK MAKENMEER INFORMATIE OVER EEN DAKINSPECTIE

  Dakonderhoud in Oss

  Voor betrouwbaar dakonderhoud is een jaarlijkse dakinspectie aan te raden. Daarmee speur je zwakke plekken in je dak tijdig op en kun je daklekkage in veel gevallen voorkomen. Daarmee is verdere schade dus te voorkomen.

  Bij een daklekkage of een ander mankement aan je dak, is het moeilijk op afstand te bepalen hoeveel werk en kosten de dakreparatie of dakrenovatie zal kosten. Dat is de reden dat we altijd beginnen met een dakinspectie. Dit gaat op een deskundige en uitgebreide manier. We maken ook altijd foto’s op het dak, zodat we kunnen laten zien wat we hebben aangetroffen en we nemen je mee in ons eerlijke advies.

   Vip dakservice dakdekker oss kaartje maps

   Bezoek onze hoofdlocatie in Hedel

   Wil je graag geïnspireerd worden over alle mogelijkheden voor het vervangen of vernieuwen van je dak? We beschikken over heel veel foto’s van projecten, maar zijn ook in staat om alles te laten zien en voelen bij ons op locatie. We hebben alle mogelijke materialen liggen: van dakpannen tot bitumen. Ook voor het isoleren van je dak zijn er veel opties, deze zijn ook te bezichtigen in onze showroom. Zo heb je een compleet beeld van mogelijkheden die je op je gemak kunt bekijken. Is het lastig om naar onze showroom te komen? Dan nemen we gewoon de spullen mee waar jij over twijfelt en laten we ze bij jou thuis aan je zien!
   Vip dakservice dakdekker den bosch kaartje maps
   Vip-dakservice-waarom-VIP-3
   Vip-dakservice-waarom-VIP-2
   Vip-dakservice-waarom-VIP-1

   Waarom dakdekker VIP Dakservice voor dakreparaties in omgeving Oss?

   VIP Dakservice is een dakdekker uit Oss die zich onderscheidt door ervaring, expertise en service. We hebben honderden daken aangelegd door heel Nederland en al meer dan duizend lekkages verholpen. Om maar niet te beginnen over het aantal lekkages dat we hebben kunnen voorkomen. Bij dakdekker VIP Dakservice heb je daarnaast altijd te maken met één contactpersoon, voor de inspectie, maar ook voor het maken van een offerte en de uiteindelijke reparatie, renovatie of vervanging van je dak. We houden van korte lijntjes en helder contact, dus je hebt gewoon rechtstreeks contact met de specialist die jouw dak op gaat.

   Voordelen van VIP Dakservice Oss:

   N

   We beschikken over verschillende technieken en materialen om lekkages op te sporen

   N

   We voeren een volledig onafhankelijke dakinspectie uit

   N

   We voeren al een dakreparatie uit vanaf 250 euro

   N

   Je krijgt altijd een eerlijk advies van een dakspecialist, niet van een verkoper

   N

   We helpen je aan foto’s en documentatie om vergoeding bij je verzekeraar aan te vragen

   N

   Hoogste klanttevredenheid in de regio Oss

   Dakinspectie nodig door dakdekker in Oss?

   Kom je uit Oss en vermoed je een lekkage of een ander mankement aan je dak? VIP Dakservice voorziet je graag van een vrijblijvende offerte na een gratis dakinspectie. We bestuderen jouw dak grondig en maken foto’s voor de verzekering en voor jou. Daarna brengen we een onafhankelijk advies met bijbehorende vrijblijvende offerte uit. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je nog kunt verwachten. We hanteren geen voorrijkosten, dus je begint pas met betalen als we ook daadwerkelijk starten met de opdracht.

   • Bij een dakinspectie voeren we een grondig onderzoek uit op je dak. Veelvoorkomende uitkomsten van een dakinspectie zijn:
   • Advies om het complete dak te vervangen
   • Advies om een onderdeel van het dak te vervangen of renoveren zoals dakraam, dakkapel, daklijst, schoorsteen of dakoversteek
   • Vervangen van enkele dakpannen en delen van de dakconstructie
   • Vervangen dakbedekking zoals delen bitumen

   Zien we tijdens de inspectie een daklekkage? Dan kunnen we altijd een spoedreparatie binnen 24 uur uitvoeren waarmee we de daklekkage tijdelijk kunnen verhelpen. Een uiteindelijke (gedeeltelijke) vervanging zal daarna wel het advies zijn.

   Bij alle uitkomsten van de inspectie ontvang je van ons een vrijblijvende offerte met kostenoverzicht en foto’s. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en overleggen met je verzekering.

   Heb je last van een daklekkage in de omgeving Oss?

   Vermoed je een lekkage in je dak? Neem dan direct contact op met ons dakdekkersbedrijf uit regio Oss. We proberen binnen 24 uur ter plaatse te zijn, om indien nodig een tijdelijke spoedreparatie uit te voeren. Dit doen we enkel als dit echt nodig is om verdere schade te voorkomen, dit gaat uiteraard in goed overleg en de kosten zijn vaak tussen de 250-400 euro. Daarna heb je meer tijd om na te denken over een gedegen oplossing, en contact op te nemen met je verzekering.

   Wil je je dak vervangen of vernieuwen?

   De dakdekkers van VIP Dakservice in omgeving Oss helpen je graag met je dak vervangen: of er nu bitumen, POCB, dakpannen of riet op ligt. De eerste kennismaking met ons is met de projectleider en meest ervaren dakdekker (eigenaar) en kan telefonisch of via de e-mail. Telefonisch kunnen we direct een afspraak inplannen. Als je eerst meer over de kosten van het vervangen of vernieuwen van je dak wil weten, maak dan een afspraak om een offerte aan te vragen. 

   VIP Dakservice