Dakisolatie

Dakisolatie laten uitvoeren

Dakisolatie laten uitvoeren? Het verduurzamen van uw woning is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met het laten aanbrengen van isolatie reguleert u de temperatuur in de woning eenvoudiger waardoor uw wooncomfort wordt verhoogd.

Denkt u erover na om uw dak te isoleren? Slim. U bespaart met een goed geïsoleerd dak niet alleen op de stookkosten, maar u stoot bovendien ook minder CO2 uit. Vindt u het laten isoleren van het dak interessant klinken, maar heeft u een aantal vragen? Wij beantwoorden ze graag.

Voordelen isolatie op het dak

Met een goed geïsoleerd dak dalen de stookkosten direct. Dit komt doordat de warmte vele malen beter wordt vastgehouden en niet verloren gaat. Daarbij heeft u ook in de zomermaanden profijt van dakisolatie aangezien het ervoor zorgt dat uw woning heerlijk koel blijft. Op deze manier woont u duurzamer, bespaart op de stookkosten en zit er letterlijk warmer bij. Dakisolatie aanbrengen? Een absolute meerwaarde.

Kosten dakisolatie

Wat kost het laten isoleren van het dak? Vaak denkt men dat het laten aanbrengen van isolatie op het dak een kostbare aangelegenheid is. Echter wil de overheid het isoleren van het dak door middel van subsidies promoten. Bezit u een eigen woning? Neem contact op met uw gemeente om meer te weten te komen over de subsidie met betrekking tot dakisolatie.

Weten wat de kosten voor dakisolatie zijn? Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te maken.

Meer informatie 

Zou u graag meer te weten komen over het laten aanbrengen van isolatie? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze schoorsteen- en dakspecialisten staan u graag te woord en geven u op basis van uw wensen een advies.

Maak een afspraak

Naast het laten isoleren van het dak kunt u bij ons ook terecht voor dakreparatie, dakrenovatie, schoorsteenrenovatie en nokvorstrenovatie.

VIP DAKSERVICE | Vakmanschap tot ongekende hoogte

error: Content is protected !!
VIP Dakservice