Dakpannen vervangen

Hellend dak | Dakpannen

Een hellend dak is het meest voorkomende type dak in Nederland. Voorbeelden van hellende daken zijn een mansarden dak, gebogen dak, zadeldak en schilddak. Dit soort daken zijn stevig, stabiel en dragen bij aan een perfecte afvoer van regenwater. Over het algemeen zijn schuine daken voorzien van een pannendak. Hoewel een schuin dak c.q. hellend dak duurder is dan een plat dak hebben ze een langere levensduur.

Heeft u een schuin dak, dan is het verstandig om deze periodiek te laten controleren. Bij VIP Dakservice bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij voeren dakinspecties kosteloos uit en geven u op basis van onze bevindingen een verslag en vrijblijvend advies. Bent u benieuwd naar de huidige conditie van uw hellend dak? Plan dan nu een gratis dakinspectie in.

Pannendak reinigen

Een pannendak onderhouden is belangrijk om de conditie goed te houden en zo de levensduur te verlengen. Hierbij hoort onder andere het laten reinigen van het pannendak. Tijdens het schoonmaken van het dak wordt mos en aanslag op een professionele en zorgvuldige manier verwijderd, zonder hierbij de dakpannen te beschadigen.

Type dakpannen

Een hellend dak is vaak voorzien van een dakbedekking met dakpannen. Er kan hierbij een onderscheid tussen twee soorten dakpannen worden gemaakt; betonnen dakpannen en keramische dakpannen.

Betonnen dakpannen hebben – wanneer u deze goed onderhoud – een levensduur van 45 jaar. Keramische dakpannen gaan maar liefst 80 jaar mee.

Zijn uw dakpannen verschoven?
Ziet u dat er scheuren aanwezig zijn?
Heeft u last van een lekkage?
Of heeft u uw dak al een tijd niet onderhouden?

VIP Dakservice is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van daken en schoorstenen, dus we zijn de aangewezen partij om uw dak weer tiptop in orde te maken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We geven u graag – kosteloos – een advies.

Meer informatie hellend dak repareren

Zou u graag meer te weten komen over het laten repareren en/of renoveren van een hellend dak? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals dakisolatie, schoorsteenrenovatie of nokvorstrenovatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden of komen bij u langs voor een gratis dakinspectie inclusief kosteloos advies.

Werkgebieden

Bij VIP DAKSERVICE zijn we als dakdekker werkzaam in Noord-Brabant, Noord-Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland, Flevoland en Utrecht. Bent u woonachtig in de regio Den Bosch, Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam en bent u op zoek naar een dakspecialist of schoorsteenspecialist? Wij leveren vakmanschap tot ongekende hoogte.

VIP DAKSERVICE | Vakmanschap tot ongekende hoogte

error: Content is protected !!
VIP Dakservice