Gratis dakinspectie

  • Home
  • Gratis Dakinspectie

Een gratis Dakinspectie

Een gratis dakinspectie uit laten voeren? Bij VIP DAKSERVICE raden we u aan om dit jaarlijks te doen. Met een dakinspectie voorkomt u onaangename verrassingen, zoals daklekkages en de daarbij behorende kosten.

Het dak inspecteren op beschadigingen en eventuele beginnende lekkages: bij VIP DAKSERVICE behoort het tot onze specialiteiten. Als ware dakprofessionals weten we exact waar we tijdens een inspectie op moeten letten, zodat zelfs de kleinste gebreken niet over het hoofd worden gezien. Na het uitvoeren van een inspectie brengen wij geheel vrijblijvend een advies uit. Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een gratis dakinspectie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

Waarom een dakinspectie laten uitvoeren?

Het periodiek laten uitvoeren van een dakinspectie brengt verschillende voordelen met zich mee. Door het wispelturige weer in ons land kan er slijtage aan het dak optreden waardoor er op de lange termijn lekkages en andere gebreken ontstaan. Dit kan, zowel binnen- als buitenshuis, voor bijkomende schade zorgen die hoog in de papieren loopt.

Tijdens een gratis dakinspectie wordt de huidige staat van het dak, de dakpannen en de schoorsteen zorgvuldig gecontroleerd. Op deze manier kunnen eventuele mankementen tijdig worden opgemerkt en gerepareerd. Met het uitvoeren van dergelijke controles en kleine reparaties voorkomt u kostbare (onnodige) reparaties en/of renovaties.

Dakreparatie en dakrenovatie

Bij VIP DAKSERVICE zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties en dakrenovaties. Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor het laten vervangen van (gedeeltes) het dak. Echter willen wij dit soort kostbare handelingen met een dakinspectie voorkomen door zwakke punten en mankementen tijdig te constateren en op te lossen.

Kosten dakinspectie

Wat kost een dakinspectie? Bij VIP DAKSERVICE is het een gratis service die wij verlenen. Laat de staat van uw dak jaarlijks kosteloos inspecteren en voorkom zo onverwachte kosten en onaangename lekkages en schades.

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een gratis dakinspectie? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten, zoals dakreparatie, dakrenovatie, schoorsteenreparatie of dakisolatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten luisteren graag naar uw wensen en geven op basis daarvan een vrijblijvend advies.

VIP DAKSERVICE | Vakmanschap tot ongekende hoogte

error: Content is protected !!
VIP Dakservice