Nokvorstrenovatie

  • Home
  • Nokvorstrenovatie

Nokvorstrenovatie inplannen

Een nokvorstrenovatie laten uitvoeren? Bij VIP DAKSERVICE renoveren we de nokvorsten op het dak, zodat daklekkages worden opgelost en/of voorkomen.

Is de huidige conditie van de nokvorsten nog prima? Dan is een nokvorstreparatie wellicht voldoende. Liggen de nokvorsten los of ziet u iets anders eigenaardigs? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Kleine mankementen kunnen vaak snel worden opgelost. Wacht u te lang, dan kunt u te maken krijgen met daklekkages waardoor er zowel binnens- als buitenshuis (water)schade kan ontstaan.

Een daklekkage voorkomen? Neem bij loszittende of beschadigde nokvorsten direct contact met ons op.

Beschadigde nokvorsten

Het regenachtige klimaat in Nederland zorgt ervoor dat het cement, dat de nokvorsten op zijn plek houdt, op den duur poreus wordt. Hierdoor kunnen de nokvorsten gaan verschuiven waarna er eventuele lekkages ontstaan. Ontzettend vervelend.

Tijdens een nokvorstrenovatie controleren we de huidige staat van de nokvorsten, waarna we zwak cement verwijderen. Hierna wordt op een vakkundige wijze een nieuwe laag cement aangebracht. Ook wordt er – indien nodig – een nieuwe ruiterrol aangebracht. Op deze waterdichte rol worden de nokvorsten bevestigd. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat vocht sneller wegtrekt waardoor de kans op lekkages wordt verkleind. Tevens worden eventuele beschadigde nokvorsten vervangen voor nieuwe.

Heeft u te maken met een daklekkage? Kapotte nokvorsten kunnen de boosdoener zijn. Wilt u dit zeker weten? Plan dan een gratis dakinspectie in.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten uitvoeren van een nokvorstrenovatie? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten, zoals een gratis dakinspectie, dakrenovatie, dakreparatie of dakisolatie? Wij vertellen u er graag – geheel vrijblijvend – meer over.

VIP DAKSERVICE | Vakmanschap tot ongekende hoogte

error: Content is protected !!
VIP Dakservice