Over vip dakservice

Over dakdekker VIP Dakservice

Ontdek meer over onze passie en het team

Lekkages op je dak? Je moet er niet aan denken. De schade die een daklekkage kan veroorzaken loopt snel hoog op. Daarom is het belangrijk om snel te schakelen, of beter nog: de lekkage voor te zijn.
Dakdekkersbedrijf VIP Dakservice is gespecialiseerd in het repareren, vervangen en renoveren van daken en biedt daarnaast een gratis dakinspectie aan om te zorgen voor een goed onderhouden dak. Want voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen!

VRAAG GRATIS DAKINSPECTIE AAN

Wat doet een dakdekkersbedrijf?

Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van daken. Als dakdekkers zorgen we voor een waterdichte en duurzame dakbedekking om woonhuizen en gebouwen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

VIP Dakservice is gespecialiseerd in:

Nieuw dak

Dakinstallatie

We werken veel samen met aannemers bij kleine en grote projecten, bijvoorbeeld voor het aanleggen van nieuwe daken in een nieuwbouwwijk of op een nieuw huis.

Offerte maken

Dakreparatie

Bij lekkages, schade of andere problemen aan het dak biedt een dakdekkersbedrijf uitkomst. Deze problemen worden verholpen met behulp van een dakreparatie. Onder dakreparatie verstaan we werkzaamheden als het opsporen en oplossen van lekkages, het herstellen van dakconstructies of beschadigde dakbedekking, maar ook het repareren van lekkende dakgoten.

Offerte maken

Dakonderhoud

Het onderhouden van je dak hoort ook bij de werkzaamheden van een dakdekkersbedrijf. Bij VIP Dakservice bieden we een gratis dakinspectie, zodat je inzicht hebt in mogelijke zwakke plekken in je dak. We brengen deze met diverse technieken en machines aan het licht en helpen je zo om de levensduur van het dak te verlengen.

Offerte maken

Dakisolatie

Naast het onderhouden van alles omtrent dakbedekking, zijn we als dakdekkersbedrijf ook gespecialiseerd in dakisolatie. We verzetten diverse isolatiewerkzaamheden om de energie-efficiëntie van jouw huis te verhogen. We installeren isolatiemateriaal onder het dak, om het warmteverlies via je dak te beperken tot een minimum en op deze manier te besparen op de jaarlijkse energierekening.

Onze werkwijze

We werken bij VIP Dakservice altijd op dezelfde manier. Zo start ieder project met een gratis dakinspectie om inzicht te krijgen in de staat van je dak en eventuele zwakheden. Ook eindigen we een project met een evaluatie, zodat we zeker weten dat je 100% tevreden bent, voordat we de deur achter ons dicht trekken en de ladder weer inklappen.

Beeld:

Gratis Dakinspectie

1. Gratis dakinspectie

Met behulp van de dakinspectie lokaliseren we het probleem en kunnen we met behulp van foto’s een goed beeld krijgen van de benodigde werkzaamheden. Kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd.

bezoek icon

1a. Mogelijkheden bekijken op locatie in Hedel

Moet je dak deels of volledig vernieuwd worden? Dan ben je vast benieuwd naar de mogelijkheden en hoe het er eventueel uit komt te zien. We nodigen je graag uit op onze locatie in Hedel om alles te laten zien.

Offerte maken

2. Offerte

Op basis van de inspectie brengen we een eerlijk advies uit over wat er nog meer moet gebeuren aan jouw dak. Met behulp van een persoonlijke offerte krijg je direct een beeld van de kosten.

Inplannen opdracht

3. Inplannen opdracht

Is de offerte akkoord? Dan pakken we de agenda’s erbij en prikken we direct een datum om de werkzaamheden vast te leggen.

Plan van aanpak

4. Uitvoeren opdracht

Het moment is daar, we gaan je dak op om de rest van je dak ook onder handen te nemen.

Plan van aanpak

5. Evaluatie

Na afronding van de werkzaamheden, komen we graag nog een keer bij elkaar om het volledige proces te bespreken. We krijgen dan ook graag feedback op onze werkzaamheden en staan ervoor open om verbeterpunten met elkaar te bespreken.

Het team

Dakdekkersbedrijf VIP Dakservice bestaat uit een team van bevlogen dakdekkers met jarenlange ervaring en een passie voor het vak. We zijn allemaal harde werkers en halen graag het onderste uit de kan.

Als klant heb je telkens te maken met dezelfde persoon. Degene die bij jou de inspectie komt doen, zal uiteindelijk ook de reparatie uitvoeren en de evaluatie doen. We houden van korte lijntjes en vinden het belangrijk dat je als klant weet waar je aan toe bent.

Maak kennis met onze specialisten, ze stellen zich graag aan je voor:

George

Eigenaar en oprichter. Verkoop dienst en projectleider

Karam

Voorman bitumen en pannendak

Joseph

Allround dakdekker pannendak

Foad

Allround dakdekker en planner

Marco

Dak assistent

George

Eigenaar en oprichter. Verkoop dienst en projectleider

Karam

Voorman bitumen en pannendak

Joseph

Allround dakdekker pannendak

Foad

Allround dakdekker en planner

Marco

Dak assistent

Onze locatie in Hedel

 

Op onze locatie in Hedel ben je van harte welkom om te kijken naar de verschillende oplossingen. We ontvangen je graag voor een kopje koffie en een adviesgesprek en laten je daarnaast graag zien wat de verschillende mogelijkheden zijn bij het plaatsen van een nieuw dak of wanneer je dak aan vervanging toe is.

error: Content is protected !!
VIP Dakservice