Schoorsteenrenovatie

  • Home
  • Schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie inplannen

Een schoorsteenrenovatie inplannen? Wanneer de schoorsteen van uw woning in een slechte staat verkeerd kunnen er problemen op het dak optreden. Denk hierbij aan lekkages, maar ook een brand in de schoorsteen behoort tot de scenario’s. Om dergelijke ongemakken te voorkomen, is het aan te raden om periodiek een gratis dakinspectie uit te laten voeren, zodat de conditie van de schoorsteen wordt bekeken. Mankementen worden hiermee vroegtijdig opgespoord.

Door het extreme weer in Nederland kan de conditie van de schoorsteen verslechteren. Tijdens een schoorsteeninspectie kunnen problemen worden opgemerkt. Met een schoorsteenreparatie of schoorsteenrenovatie brengen we de schoorsteen weer terug in een perfecte conditie. Een fijne gedachte, want zo maken lekkages en andere ongemakken geen kans.

Een schoorsteeninspectie inplannen? Bij ons kost het u helemaal niets.

Schoorsteen renoveren

Regelmatig het rookkanaal van de schoorsteen laten reinigen door een schoorsteenveger is belangrijk om het kanaal in een goede conditie te behouden. Is het rookkanaal onverhoopt toch in een slechte staat terecht gekomen en gaat een flinke schoonmaakbeurt niet meer helpen? Geen paniek. Als dakexperts kunnen wij het rookkanaal vervangen voor een RVS-variant.

De kop van de schoorsteen kan door weer en wind tevens beschadigd raken. Voegwerk wordt poreus en de bakstenen kunnen verschuiven en zelfs scheuren. Bij VIP DAKSERVICE keren wij onze hand hier niet voor om. Op een professionele manier bouwen we de kop van de schoorsteen weer op, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Lekkages in de schoorsteen? Met een schoorsteenrenovatie lost u ze op én voorkomt ze.

Dakdekker en schoorsteenspecialist

Als schoorsteenspecialist zijn wij werkzaam in een groot gedeelte van Nederland. Bent u woonachtig in Noord-Brabant, Noord-Limburg, Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Holland? Neem dan contact met ons op. Onze dakspecialisten komen graag naar u toe om een gratis dakinspectie met vrijblijvend advies uit te brengen.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten uitvoeren van een schoorsteenrenovatie? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. We geven u op basis van uw persoonlijke situatie graag – geheel vrijblijvend – een advies.

Maak een afspraak

Naast het laten renoveren van de schoorsteen kunt u bij ons ook terecht voor dakreparatie, dakrenovatie, dakisolatie en nokvorstrenovatie.

VIP DAKSERVICE | Vakmanschap tot ongekende hoogte

error: Content is protected !!
VIP Dakservice