Werkgebied

 

Werkgebied VIP Dakservice

Wat is het werkgebied van VIP Dakservice? 

VIP Dakservice is landelijk actief voor grote dakreparaties zoals het vervangen en vernieuwen van daken. Bekijk ons dienstenoverzicht voor alle mogelijkheden en voorbeelden van uitgevoerde projecten. We verlenen graag optimale service, welke betekent dat we zo snel mogelijk na de aanvraag langs willen komen. Voor daklekkages en (kleine) dakreparaties willen we het liefst lokaal werken. Daarnaast werken we graag duurzaam en efficiënt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hedel in Noord-Brabant. In een straal van ongeveer een uur reistijd kunnen we een snelle dakinspectie binnen 24 uur, garanderen voor (spoed) aanvragen.

AFSPRAAK MAKENMEER INFORMATIE OVER EEN DAKINSPECTIE

Dakonderhoud in Noord-Brabant

Voor een betrouwbaar dakonderhoud is een jaarlijkse dakinspectie aan te raden, zo kom je niet voor verrassingen te staan, waarbij spoed noodzakelijk is om verdere schade te voorkomen. Bij een dak lekkage of een ander mankement aan je dak, is het moeilijk op afstand te bepalen hoeveel werk en kosten de dakreparatie of dakrenovatie zal kosten. Dat is de reden dat we altijd beginnen met een dakinspectie, dit gaat op een deskundige uitgebreide manier inclusief foto’s zodat er later geen verrassingen ontstaan.

  Vip dakservice dakdekker dakonderhoud

  Hoofdkantoor in Hedel

  Wil je graag geïnspireerd worden over alle mogelijkheden voor het vervangen of vernieuwen van je dak? Op ons hoofdkantoor hebben we alle mogelijke materialen en mogelijke dakisolaties in onze showroom zodat je op je gemak kan bekijken welke opties het beste bij jullie passen. Maar bij VIP Dakservice, houden we van service bieden, we laden dan ook graag onze bedrijfsbus voor je vol voor een adviesgesprek bij je thuis.

   Vip dakservice dakdekker dakonderhoud

   Wat is het lokale werkgebied van VIP Dakservice?

   VIP Dakservice is je dakdekker in de regio Den Bosch, Rosmalen, Tiel, Vlijmen, Boxtel, Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel en Rossum. Omdat we zo centraal gevestigd zijn in Nederland behoren Breda, Eindhoven, Nijmegen, Oss, Dordrecht, Rotterdam en Tilburg ook binnen ons werkgebied. Alles in een straal van ongeveer een uur rijden rondom Den Bosch is lokaal voor ons. Mocht je nog twijfelen of we snel ter plaatse kunnen zijn, neem vooral contact op of bekijk hier welke gebieden we snel ter plaatse kunnen zijn:

    Vip dakservice dakdekker locaties nederlandse daken
    Vip-dakservice-waarom-VIP-3
    Vip-dakservice-waarom-VIP-2
    Vip-dakservice-waarom-VIP-1

    Waarom dakdekker VIP Dakservice voor dakreparaties in Noord-Brabant?

    Dakdekker VIP Dakservice onderscheidt zich door ervaring, expertise en service. We hebben duizenden daken aangelegd en gerenoveerd en nog veel meer lekkages verholpen. Bij dakdekker VIP Dakservice heb je daarnaast altijd te maken met één contactpersoon, voor de inspectie, maar ook voor het maken van een offerte en de uiteindelijke reparatie, renovatie of vervanging van je dak. We houden van korte lijntjes en helder contact, dus je hebt gewoon rechtstreeks contact met de specialist die jouw dak op gaat.

    Voordelen van VIP Dakservice:

    N

    We beschikken over verschillende technieken en materialen om lekkages op te sporen

    N

    We voeren een volledig onafhankelijke dakinspectie uit

    N

    We voeren al een dakreparatie uit vanaf 250 euro

    N

    We helpen je aan foto’s en documentatie om vergoeding bij je verzekeraar aan te vragen

    N

    Binnen 24 uur aanwezig voor spoedreparaties

    N

    Hoogste klanttevredenheid in de regio Noord-Brabant

    error: Content is protected !!
    VIP Dakservice